+32 (0)2/721 01 28 info@cartaplus.be

Welkom bij Carta+

Plastic kaarten en identificatie oplossingen

Carta+ is een toonaangevend leverancier van plastic kaarten en ID oplossingen op de Belgische markt.

Carta+ verwerkt allerlei PVC kaarten in service-center en heeft tevens de mogelijkheid om te voorzien van de nodige apparatuur om kaarten en mailings te verwerken en de technische dienst ervan te voorzien.

Geleid door een team met een jarenlange ervaring in het vakgebied, heeft Carta+ zich een stevige reputatie en marktpositie weten te verwerven. België is daarbij de thuisbasis en uitvalsbasis voor de rest van Europa.

Deze snelle groei is volledig toe te schrijven aan de manier waarop Carta+ met klanten samenwerkt.  Technologie voor en met mensen, is het motto.  Technologie en machines worden ingezet in functie van klanten en hun noden, niet omgekeerd.  De gewenste toepassing van PVC-kaarten bij de klant en de daaraan verbonden behoeften zijn het uitgangspunt, niet de beschikbare technologie, machines of middelen.  Carta+ evolueert dan ook voortdurend mee met de behoeften van haar klanten.

Carta+ heeft een zeer flexibele structuur, gedragen door echte rotten in het vakgebied.  Grote noch kleine opdrachten schrikken af.  Met dezelfde artisanale ingesteldheid, met een scherp en continu oog voor kwaliteit, worden zowel industriële hoeveelheden, als dagelijkse verwerkingen, behandeld.

Als je een vraag hebt over onze producten, onze diensten of Carta+ in het algemeen, aarzel aub niet om ons te contacteren.

Share This